Frandsen El

Frandsen El – Din el-installatør

Vi er specialister i alle typer af el-arbejde, så kontakt os, hvis du vil have et tilbud på din næste opgave.

Private

Vi tager os af alle typer af el-opgaver i din bolig – store som små. Så hvis stikkontakten driller eller din el-tavle trænger til fornyelse, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 43433434 eller på vores kontaktformular.

Erhverv
Der er masser af penge at spare på el-området i erhvervs- og industribygninger. Vi er proaktive og arbejder meget med vedligeholdelse, fornyelse og energioptimering. Så kontakt os, hvis du vil have en professionel samarbejdspartner på tlf. 43433434 eller på vores kontaktformular.

Døgnvagt

Skal du have fat i vores døgnvagt, så kan du kontakte os uden for normal åbningstid på tlf. 2753 7360 eller i dagtimerne på tlf. 4343 3434.
Bemærk venligst, at akut udrykning koster ekstra alt efter tidspunkt. Det gælder dog ikke for virksomheder og foreninger med en serviceaftale

Entrepriser

I vores entrepriseafdeling arbejder vi med entrepriser på både renoveringsprojekter og nybyggeri. Kontakt vores entrepriseafdeling, hvis du vil have en professionel samarbejdspartner tlf. 43433434 eller på voreskontaktformular.

Skoler, børnehaver, kommuner, hospitaler og andre offentlige instanser
Vi arbejder med el i flere kommuner og indenfor det offentlige. Vi er proaktive og kommer gerne med løsningsforslag, der kan give tusindvis af kroner i besparelser på din elregning samtidigt med at du får en optimal, funktionel og moderne el-løsning. Så mangler du en professionel samarbejdspartner, så kontakt os på 43433434 eller på vores kontaktformular.

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

​Sydvestvej 53

2600 Glostrup​​

Højsletten

2730 Herlev

​Tlf: 4343 3434

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk​​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.