Om os

Opskriften på succes i Frandsen Gruppen er enkel: Vi er gode til at tale med og lytte til vores kunder, og så bestræber vi os på konstant at være lidt dygtigere end vores konkurrenter. Det gør vi bl.a. ved at ofre store ressourcer på løbende at efteruddanne vores medarbejdere, så de målrettet kan udrette mikrakler hos kunderne.


Frandsen El A/S er medlem af Tekniq og således underlagt ELFO Garanti, der er en garantiordning for elarbejde.

Vi er desuden en del af Securidan Alarmsystem.
Det er en landsdækkende kæde, som er et 100% danskejet selskab, der består af en række selvstændige aut. elinstallatører, der har gennemført alle specialkurser inden for sikringsområdet.

Vores medarbejdere er engagerede og samvittighedsfulde, og de besidder de tekniske færdigheder,

der er under konstant udfordring, når man arbejder med teknisk advancerede systemer.


Vi yder al den tekniske vejledning, som er nødvendig for at få teknologien til at fungere efter kundens behov og ønsker.
Vi bestræber os hele tiden på at strømline virksomheden til de opgaver, vi arbejder med - og vi er altid åbne for nye tiltag.

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

​Sydvestvej 53

2600 Glostrup​​

Højsletten

2730 Herlev

​Tlf: 4343 3434

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk​​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.