Profil

Frandsen El A/S er grundlagt i 1956 og hed oprindeligt Glostrup El-installation. I 2001 købte installatør Peter Frandsen virksomheden og omdøbte den til Frandsen El.

Siden er udviklingen gået stærkt, Medarbejderstaben er steget fra 12 til ca. 140 personer, og de oprindelige lokaler på 80 kvm er udvidet til godt 600 kvm.

​I 2012 opstod Frandsen Gruppen.

Herunder blev Frandsen VVS etableret i 2012, som varetager alle opgaver inde for vand, varme og sanitet.

Frandsen VVS blev siden solgt fra i februar 2014.

Idégrundlaget er at dække danske virksomheders og privatpersoners behov for kvalificeret elarbejde, både i forbindelse med entrepriseopgaver og service.

Derudover vil vi tilbyde individuelt tilpassede alarmsystemer.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste løsninger til det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris. Det kræver engagerede og højt kvalificerede medarbejdere. Det stiller krav til virksomheden.


Det betyder, at vi bruger ressourcer på at være en god arbejdsplads, så vi kan tiltrække de bedste medarbejdere. Samtidig stilles der krav til medarbejderne om, at de skal være indstillet på ikke at gå på kompromis med kvalitet og service og samtidig bidrage til et godt arbejdsmiljø.


Vi har haft besøg af arbejdstilsynet, hvor vi er blevet tildelt en grøn smiley som et bevis på vores indsats for arbejdsmiljøet.

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

​Sydvestvej 53

2600 Glostrup​​

Højsletten

2730 Herlev

​Tlf: 4343 3434

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk​​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.