Solcelleanlæg - Vil du producere din egen strøm?

Sol er ren og gratis energi, så hvorfor ikke udnytte den, når det både er til gavn for miljøet og din økonomi? Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde inden for solceller. Kontakt os på 43 43 34 34.

Frandsen El har stor erfaring i energiløsninger og tilbyder dig en professionel rådgivning, inden du investerer i et solcelleanlæg.

Vi kan levere og montere komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser.

Vi sørger for alt lige fra rådgivning om det rigtige solcelleanlæg til levering, opsætning samt afprøvning. Vi dækker som udgangspunkt hele Sjælland, men vi har primært vores arbejdsopgaver i og omkring Hovedstadsområdet inkl. hele København og Glostrup.

Vi servicerer, reparerer og udfører fejlfindinger på eksisterende solcelleanlæg. Se her hvordan det fungerer


Fordele ved solcelleanlæg:

  • Gratis & Grøn Energi
  • Forøg Energimærke og husværdi
  • Øget rådighedsbeløb efter kun 7-10 år
  • Fastlås din energipris på et fast lavt niveau

Se her hvad en kunde har udtalt:

Bjarne Huess - Greve

Ønsker du yderligere information om servicering, reparationer eller fejlfinding af solcelleanlæg så kontakt os på 4343 3434 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du tilbud på et nyetableret solcelleanlæg, kontakt vores samarbejdspartner, tømrer og energi-rådgiver Jim Holse, fra firmaet Byg & Energi 4700 ApS på 60 17 25 16 eller på mail jh@jh4700.dk

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

​Sydvestvej 53

2600 Glostrup​​

Højsletten

2730 Herlev

​Tlf: 4343 3434

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk​​​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.