Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

AIA-anlæg

Hos Frandsen El har vi stor erfaring med automatiske indbrudsalarmer, der også ellers bare går under navnet AIA-anlæg. Typisk bruger man mest betegnelsen AIA-anlæg i forbindelse med erhverv, altså indbrudsalarmer til enten virksomheder, kontorer, butikker, institutioner osv. 

​Et AIA-anlæg er tilkoblet en døgnbemandet kontrol-/vagtcentral, der vil modtage besked fra alarmen i tilfælde af indbrud i en bygning, et lokale eller et område, og derfra vil ejeren af virksomheden eller politiet blive kontaktet med henblik på det videre forløb.

Der er utallige måde, hvorpå et AIA-anlæg kan sættes op, og vi hjælper Jer meget gerne med at finde den bedste og sikreste løsning for netop Jeres virksomhed.
​Ring til os på tlf.nr. ​43 43 34 34, mandag til fredag fra kl. 07.00 - 15.00 (fredag dog til kl. 14.30), eller send os en mail på info@frandsen-el.dk​

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.