Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​AVA-anlæg - automatisk varslingsanlæg

Et automatisk varslingsanlæg er et anlæg, der skal kunne advare personer i en bygning om en given opstået situation, der skal handles på. Det kunne f.eks. være i forbindelse med en brand, hvor det er nødvendigt at flygte til et sikkert sted i bygningen, eller måske oven i købet helt ud af bygningen, og dermed tilsikre en hurtig evakuering. Et varslingsanlæg kan udføres med enten en tone eller en talevarsling, hvor et talevarslingsanlæg med guidance er mere effektiv i en kritisk situation end tonevarsling.

Oftest vil et automatisk varslingsanlæg være installeret i bygninger, hvor der befinder sig mange personer som fx butikscentre, hoteller, biografer, undervisningslokaler, plejehjem og lignende.

I større bygninger er der driftsmæssige forskrifter, der skal overholdes, og som godkendt installatør kan Frandsen El selvfølgelig hjælpe dig både med serviceeftersyn af anlægget samt overholdelse af alle de gældende forskrifter, der findes på området.

Vi leverer skræddersyede løsninger, der er tilpasset Jeres virksomheds ønsker og de driftsmæssige forskrifter. Vi kan rådgive Jer om den mest fleksible og fremtidssikrede løsning.

​Ring til os på tlf.nr. ​43 43 34 34, mandag til fredag fra kl. 07.00 - 15.00 (fredag dog til kl. 14.30), eller send os en mail på info@frandsen-el.dk​

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.