Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

TVO-anlæg

Når det kommer til at sikre din virksomhed, er der mange forskellige typer af sikringsløsninger at vælge imellem. Én af de mange sikringstiltag er videoovervågning, også kaldet TVO.

TVO-anlæg installeres med det formål at overvåge, registrere og eventuelt identificere personer og/eller køretøjer, der bevæger eller opholder sig i overvågningsområdet. Videoovervågning er en effektiv tyverisikring, da det ikke blot virker på opklaringen af indbruddet, men også virker præventivt.

Overvågning spiller en stor rolle i nutidens samfund, og med kameraer rundt omkring os, oplever vi i vores daglige liv en højere grad af sikkerhed hver dag.

TVO er blevet langt mere end bare effektiv tyverisikring. Systemerne har gjort enorme teknologiske fremskridt i det sidste årti - ikke kun i individuelle kapaciteter, men også i evnen til at interferer med anden sikkerhedsteknologi.

Hvad mange mennesker ikke ved er, imidlertid, at der er en række forskellige løsninger, der passer til forskellige situationer, og at det er afgørende at vælge den rigtige løsning til den rigtige applikation.

TVO kan bl.a. bruges til:

  • Almen overvågning
  • Direkte eller integration til jeres adgangskontrolsystem
  • Integration til tyverialarm
  • Nummerpladegenkendelse LPR for indkøring i p-huse
  • Ansigtsgenkendelse
  • Perimetersikring af store som små pladser
  • Advarsler om placeret eller flyttede genstande

Frandsen El har sikringsteknikere, der er fuldt uddannet og kvalificeret til at levere den bedste kvalitet håndværk og rådgivning. Vi vil skræddersy alle installationer for at opfylde dine sikkerhedskrav, samt dine budget- og forretningsrestriktioner, og du kan være sikker på, at alt udstyr, som Frandsen El leverer, er af højeste kvalitet.
​​Ring til os på tlf.nr. ​43 43 34 34, mandag til fredag fra kl. 07.00 - 15.00 (fredag dog til kl. 14.30), eller send os en mail på info@frandsen-el.dk​

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.