Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Entrepriseafdelingen

I Frandsen El’s entrepriseafdeling beskæftiger vi os med både total-, hoved- og fagentrepriser. Vi har stor og mangeårig erfaring med både nybyggeri, renovering og ombygningsopgaver, og både inden for private og offentlige byggerier. Vores netværk er stort og sikrer et tæt samarbejde med forskellige entreprenører i udførelsen af en lang række entrepriser.

Vores dygtige projektledere har solide kompetencer indenfor styring af entreprisesager, og de sikrer det rigtige fundament og en professionel udførelse af vores mange byggesager.
​Vi har også vores egen beregnerafdeling, der med mange års erfaring og ligeledes solide kompetencer altid kommer frem til et realistisk tilbud på vores entreprisesager.

Du er altid velkommen til at kontakte vores entrepriseafdeling for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din byggesag.  Ring til os på tlf.nr. 43 43 34 34, mandag til fredag fra kl. 07.00 - 15.00 (fredag dog til kl. 14.30), så vi kan finde den løsning, der passer dig og din virksomhed bedst. 

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.