Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

El-installationer

Elinstallation med omtanke

Installationsarbejdet varetages altid af industrielektrikere med en bred erfaring indenfor området. Elektrikerne har både erfaring med at læse og forstå eldokumentation, såvel som erfaring med at opsætte store kabelbakker. Derved bliver elektrikeren både din og vores effektive sparringspartner gennem hele installationsforløbet.

Instrumentering
Gennem mange års erfaring med et bredt spekter af proces- og maskinanlæg, har vi opnået et stort kendskab til, hvilke af markedets leverandører, der er stærkest, på deres område. Vi hjælper dig gerne med udvælgelsen og leveringen af de helt rigtige sensorer og følere etc. til instrumentering af netop din applikation.

Test og indkøring
Dygtige elektrikere og teknikere, der har arbejdet med projektet, bistår altid programmørerne, når der IO-testes samt når den indledende indkøring og funktionstest udføres. Behovet for tilretning og ændringer imødekommes bedst af de medarbejdere, som har stået for opgaven og derfor har det fulde overblik. På den måde når du som kunde hurtigst frem til et funktionsdygtigt anlæg.

BUS-systemer

​Brug for en kompetent samarbejdspartner til bussystemer – så er vi svaret. Vi har stor ekspertise med profibus og ASi-bus inden for en lang række af opgaver og kan uden at blinke fortælle, at vi ser muligheder i ASi-bus, som mange andre ikke gennemskuer.


ASi-bus, profibus og andre bussystemer er kommet for at blive og må anses for at være fremtidens systemer. Årsagen er, at problemer med en ellers kompliceret styringstavle,pludselig bliver nem at gå til for manden på gulvet.

ASi-bus systemet har allerede vundet stort ind hos mange af Tysklands største producenter. Holdningen er, at ”Aktuator/Sensor interface vil ved binære og analoge apparater være vundet frem med op til 80%, da der ikke findes noget simplere internationalt accepteret bussystem”. Ring og hør mere ASi-bussens mange muligheder - tlf. 4484 7360.

Eldokumentation

Eldokumentation er afgørende for, at din virksomhed står med et færdigt anlæg, der kan serviceres og vedligeholdes såvel som ud- og ombygges i fremtiden. Hos Robotek El & Teknik vægter vi denne del af opgaven meget højt og vores dygtige medarbejdere betragter ingen opgave som afsluttet, førend der er afleveret eldokumentation ’as build’.

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.