Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

El-tavler

Eltavler i høj kvalitet

​Din garanti for at få den optimale eltavle er en helhedsforståelse for tavlens konstruktion og praktiske brug. Hos Robotek El & Teknik konstruerer, bygger, monterer og dokumenterer vi eltavler til slutbrugeren, så vi sikrer os, at kvaliteten udmønter sig i alle detaljer. Gennem en tæt dialog med os, har du mulighed for at få indflydelse på tavlen, så vi er sikker på, at den lever op til dine ønsker og krav.

Stor erfaring med både store og små - mere eller mindre komplicerede - eltavler til industrien og erhverv, betyder, at vi fremstiller eller fremskaffer alle gængse eltavlesystemer. Desuden implementerer vi selvfølgelig kundens foretrukne tavlesystem/-fabrikat med ønskede komponentvalg, efter gældende normer og standarder.

Vi sætter en ære i at bygge og montere din tavle, så den fremstår med flot finish og er overskuelig at gå til i hverdagen. Ligesom vores udførlige eldokumentation gør dit anlæg nemt at servicere og udbygge i fremtiden.

Da vi skræddersyer eltavler til slutbrugerens behov, baserer vores eltavler sig på rådgivning og engineering, samt selvfølgelig selve udformningen.

Tavlekonstruktion
Vi følger med tiden og har derfor et indgående kendskab til gældende lovkrav til tavlekonstruktion. Alle tavler testes og leveres, så de opfylder nyeste standarder og imødeser fremtidens krav. Medarbejderne er specialiseret ud i tavlekonstruktion, så de hurtigt kan forme og konstruere styringer og fordelingstavler, der præcist løser den tiltænkte opgave.

Tavleopbygning
På vores tavleværksted finder du en dynamisk sammensætning af løbende efteruddannede tavlemontører, som ved at kvalitet går forrest. Disse medarbejdere veksler mellem tavle-montage og montage-onsite hos vores kunder. Derved opnås optimal forståelse for, hvad der betyder mest for, at alle dele af processen tilgodeses med det bedste resultat for øje.

Eldokumentation
Eldokumentation er afgørende for, at din virksomhed står med et færdigt anlæg, der kan serviceres og vedligeholdes såvel som ud- og ombygges i fremtiden. Hos Robotek El & Teknik vægter vi denne del af opgaven meget højt og vores dygtige medarbejdere betragter ingen opgave som afsluttet, førend der er afleveret eldokumentation ’as build’. 

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.