Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nødstrømsanlæg

Sikkerhed Gi’r tryghed

UPS og Nødstrøms løsninger sikrer dyre driftsstop og giver dig tryghed, så du kan sove roligt.

Internet, telefoni, og serversystemer er alle vigtige netværk for virksomheders infrastruktur. Netværkene er derfor følsomme enheder, der kan koste både tid, penge og besvær, hvis de svigter. Det gør de desværre af og til. Virksomheder lammes nemlig til stadighed af servernedbrud eller forstyrrelser i den daglige drift på grund af 'utilsigtede forstyrrelser' på elnettet eller deciderede strømudfald.

Med en viden om, hvor afgørende det er at opretholde virksomhedens drift, har UPS og nødstrømsanlæg aldrig været mere aktuelle end i dag. Robotek El & Teknik har derfor valgt at specialisere sig i UPS og nødstrømsløsninger, som både kan anvendes i den mindre erhvervsvirksomhed og i den store industris driftsanlæg. Vi eksperimenterer gerne med at anvende nødstrøms UPS i utraditionelle sammenhænge, hvor strømudfald kan være fatale.
​​

Komplet nødstrømsløsning
Robotek El & Teknik's indgående ingeniørviden og installatørsnilde betyder, at vi kan levere en komplet og 100% korrekt løsning, som er beregnet ned til mindste detalje.

Desuden anvender vi UPS og nødstrømsløsninger fra Delta, så du som kunde er garanteret den højeste kvalitet og sikkerhed.

Ring og hør mere om dine muligheder for øget sikkerhed - tlf. 4484 7360.

Delta ES er en af verdens største producenter af Power Systemer og indenfor nødstrøm er der et bredt udbud af AC og DC UPS.

Produkterne er af høj kvalitet, og prisniveauet matcher markedet.

AC UPS kan leveres fra 1KVA og op til 120KVA, både i 19" og som modul løsning, hvor det er muligt at få redundant sikkerhed.

Indenfor DC UPS kan vi levere ensretter løsninger fra 600W og til det der måtte være behov for.

Ud over ensrettere med høj effektivitet, leveres Delta ensretter systemerne med en avanceret kontroller (PSC3), med funktioner som energi optimering af det samlede system, batteri motionering og alarmhåndtering via Rela I/O og SNMP.

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.