Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rådgivning

Rådgivning om netop dit behov
Overblik og beslutninger der fører dig den rigtige vej, allerede fra projektets start er væsentlige faktorer når dit projekt skal holder budget og eller måske forbedre bundlinjen. Automationsprojekter er ofte meget komplekse. God gennemskuelig rådgivning bliver derfor en afgørende parameter for succes.

Idet Robotek El & Teknik behersker alle automationens aspekter, har vi også overblik og viden til at rådgive dig om den rigtige løsning fra start til slut. Vi rådgiver dig gerne om alt fra valg af teknisk løsning til komponenter og softwareprogram.

Vi gør det komplekse enkelt
Vi sætter en ære i at gøre en kompleks opgave enkel for dig at håndtere. Du vil derfor opleve, at vores medarbejdere er dygtige til at give dig en gennemskuelig og serviceminded rådgivning.

Vores holdning er nemlig, at projekter løses bedst, hvis alle samarbejdspartnere gør det, som de er bedst til. Lad os derfor vurdere, sammensætte og styre den optimale automationsløsning, som tilgodeser netop din virksomheds behov… så har du frie hænder til at fokusere på de opgaver, som kræver dine kompetencer og energi.

Vores rådgivning baserer sig på:
Opgaveanalyse

Omfattende erfaring og kompetencer med renoveringsopgaver og styring til maskinbyggere, sætter os i stand til hurtigt og præcist at få overblik over behov og muligheder i projektet.
Projektering

På baggrund af opgaveanalysen starter vi projekteringsarbejdet. I en løbende tæt dialog med dig og eventuelt andre entreprenører i projektet skaber vi den ideelle løsning til dig og din situation.
Engineering

Vi møder ofte specielle behov, som kræver specielle løsninger. Dette er ingen hindring for Robotek El & Teknik - vi ser det som en spændende udfordring! På baggrund af vores brede erfaring skræddersyer vi konstruktioner, der imødekommer netop dine behov.
Eldokumentation

El dokumentation er afgørende for, at din virksomhed står med et færdigt anlæg, der kan serviceres og vedligeholdes såvel som ud- og ombygges i fremtiden. Hos Robotek El & Teknik vægter vi denne del af opgaven meget højt og vores dygtige medarbejdere betragter ingen opgave som afsluttet, førend der er afleveret eldokumentation ’as build’.​
Bus-systemer

Brug for en kompetent samarbejdspartner til bussystemer – så er vi svaret. Vi har stor ekspertise med profibus og ASi-bus inden for en lang række af opgaver og kan uden at blinke fortælle, at vi ser muligheder i ASi-bus, som mange andre ikke gennemskuer.
ASi-bus, profibus og andre bussystemer er kommet for at blive og må anses for at være fremtidens systemer. Årsagen er, at problemer med en ellers kompliceret styringstavle, pludselig bliver nemt at gå til for manden på gulvet.
ASi-bus systemet har allerede vundet stort ind hos mange af Tysklands største producenter. Holdningen er, at ”Aktuator/Sensor interface vil ved binære og analoge apparater være vundet frem med op til 80%, da der ikke findes noget simplere internationalt accepteret bussystem”.

Ring og hør mere ASi-bussens mange muligheder - tlf. 4484 7360.

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.