Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Medieomtale

Frandsen El får også omtale i medierne en gang imellem:

Frandsen El vinder sag på eksklusivt boutiquehotel i København

Sammen med KT Electric er Frandsen El nu i fuld gang med elarbejdet på det kommende eksklusive boutiquehotel i centrum af København - med selveste Rundetårn som nabo. Læs artiklen her.

Frandsen El arbejder meget med bæredygtige og intelligente installationer, og mange af vores kunder har samme grønne indstilling, som vi har. I denne artikel om Frihavnstårnet i Nordhavnen kan du læse mere om vores spændende arbejde med intelligente installationer.

PRESSEMEDDELELSE
​​EL:CON opkøber Frandsen El A/S.

​EL:CON A/S overtager alle aktierne i Frandsen El A/S, der dækker el-opgaver primært i Storkøbenhavn. Frandsen El med base i Glostrup fortsætter som selvstændigt selskab. Læs hele pressemeddelelsen her.

Bliv klogere på dit ABV-anlæg!

Som certificeret ABV-installatør har Frandsen El i samarbejde med vores leverandør, mulighed for at invitere vores kunder og samarbejdspartnere til Webinar. ​

Beskrivelse: I 2018 steg antallet af inspektioner af brandventilationsanlæg fra myndighederne og inspektører betragteligt i Danmark, og tendensen forventes at fortsætte i 2019. Har du styr på, hvordan man installerer et termisk ABV-anlæg? Se webinaret og lær mere om DBIs retningslinjer, certificeringer og færdigmelding af bygninger. Vi kommer med konkrete tips og gode råd. Webinaret er målrettet el-installatører, projektledere og bygherre.

Webinar beskrivelse:https://www.windowmaster.dk/webinarer

Sign-up: https://register.gotowebinar.com/register/6928278250015736321

Frandsen El A/S udvider og har pr. 1. december 2018 indgået et strategisk samarbejde med mangeårig samarbejdspartner i Securidan Alarmsystem, Mariendal El-Teknik A/S. Læs pressemeddelelsen vedr. Frandsen El's overtagelse af Mariendals aktiviteter inden for service af el og sikring på Sjælland, lige her

Frandsen El har pr. den 1. januar 2018 opkøbt Robotek Gruppen i Birkerød, og udbygger og styrker dermed sin position som en væsentlig aktør i elbranchen på Sjælland. Samtidig underbygges selskabets planer om øget vækst og kompetenceudvikling. Læs hele pressemeddelelsen her.

Frederiksborg Amts Avis har også skrevet en fin artikel om Frandsen El's overtagelse af Robotek, som de bragte i avisen den 16. januar 2018. Den artikel kan du læse lige her.

I Nordhavnen i København har Frandsen El været med til at skabe de mest moderne og intelligente installationer indenfor luksusbyggeri. Det har Installationsbranchen lavet en fin, lille film om. Se den lige her..

Licitationen - Byggeriets Dagblad, bragte den 14. november 2017 en spændende artikel om Frandsen El's flotte regnskab for 2016/2017. Læs den fine artikel her.

Frandsen El har været i BygTek avisen. Læs artiklen her.​

Artikel fra magasinet Electra om Frandsen El  Læs mere her.

Frandsen El har opkøbt Herlev Elektrikeren. Læs mere her.

Frandsen El er blevet hædret med 2 priser ved Glostrup Kommunes Erhvervspris 2016. Priserne blev overrakt at Borgmester John Engelhardt. Se mere her.​

Du kan se en video fra overrækkelsen her: Se videointerview med Frandsen El


Overvågning gav større tryghed i Postparken i Kastrup. Læs artiklen fra BygTek her

Efter hærværk, trusler og tilråb har Ejerforeningen Langelunden nord for København fået mere lys og videoovervågning udenfor, til stor glæde for beboerne. Samtidig spares der en masse penge på elregningen. Læs mere af artiklen fra BygTek her.​

Nyhedsmagasinet Licitationen skrev fredag den 13. november 2015 en fin artikel om Frandsen El og den positive udvikling, som vi netop befinder os i. Læs den interessante artikel her.

Børnecancerfonden modtog i maj måned 2015 en flot donation fra Frandsen El, efter medarbejderne havde motioneret sig til kontanter til fordel for fonden.

Læs mere om "Vi støtter med 30 om dagen" her.

På Poppelhegnet i Lyngby er beboerne glade for Frandsen El, der har sørget for mindre el-regninger og akustisk lysstyring. Læs hele artiklen fra BygTek her. 

AKB Hedemarken i Albertslund har fået mere lys imellem boligblokkene, ligesom videoovervågningen er blevet

opprioriteret. Læs den spændende artikel her.

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.