Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ledige stillinger

Kontorelev​

​Er du interesseret i en kontoruddannelse, med speciale i administration? Så se her – for vi søger netop nu en engageret kontorelev.


​​
Projektleder​

​Vi har gang i mange spændende projekter i vores entrepriseafdeling, og vi har derfor brug for endnu en dygtig projektleder. Har du håndværksmæssig baggrund og erfaring indenfor el-branchen, og kunne du tænke dig at blive en del af en afdeling - og virksomhed - i god udvikling, håber vi at høre fra dig. Læs mere her.

​Servicetekniker
​Brand- og Sikringsafdelingen hos Frandsen El søger en kvalitetsbevidst og serviceminded tekniker til at indgå i et stærkt team inden for fagområderne AIA, ADK og TVO eller ABA, AVA og ABV. Vil du være en del af holdet?


Elektrikerformand

​Er du elektriker, og går du med en drøm om at blive pladsformand? Så er det måske lige dig, vi står og mangler... Se stillingsopslaget her


Elektriker

Vores serviceafdeling er inde i en rivende udvikling netop nu og søger derfor endnu en dygtig og erfaren elektriker. Se stillingsopslaget her

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.