Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Profil

Frandsen El A/S er grundlagt i 1956 og hed oprindeligt Glostrup El-installation. I 2001 købte installatør Peter Frandsen virksomheden og omdøbte den til Frandsen El.

Siden er udviklingen gået stærkt, Medarbejderstaben er steget fra 12 til ca. 210 personer, og de oprindelige lokaler på 80 kvm er udvidet til godt 1000 kvm.


Idégrundlaget er at dække danske virksomheders og privatpersoners behov for kvalificeret el-arbejde, både i forbindelse med entrepriseopgaver og service. Derudover vil vi tilbyde individuelt tilpassede alarm- og sikringssystemer.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste løsninger til det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris. Det kræver engagerede og højt kvalificerede medarbejdere. Det stiller krav til virksomheden.


Det betyder, at vi bruger ressourcer på at være en god arbejdsplads, så vi kan tiltrække de bedste medarbejdere. Samtidig stilles der krav til medarbejderne om, at de skal være indstillet på ikke at gå på kompromis med kvalitet og service og samtidig bidrage til et godt arbejdsmiljø.

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.