Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:


​El-installation, service og vedligeholdelse

​Hos Frandsen El har vi en stor serviceafdeling, hvor vores mange dygtige elektrikere yder el-service til både private og erhverv. Vi løser opgaver inden for alle former for el-installationer, servicekontrakter, varmepumper, solceller, data, fiber, intelligente installationer, dørtelefoni og meget mere. Vi sætter lamper op hos private kunder, og laver komplette installationer i offentlige bygninger. ​Ingen opgaver er for små, ingen opgaver er for store.

Vi har mange kunder, som vi har udført arbejde for igennem mange år, og selvom vi holder meget af at møde nye mennesker og få nye kunder, er vi super stolte af vores tilbagevendende kunder, som vi betragter som tilfredse kunder. Tilfredse kunder får man kun, hvis man udfører et ordentligt stykke arbejde og leverer en god og behagelig service. Dét bestræber vi os meget på at gøre, og vi holder af den dialog og det samarbejde, som vi har med vores kunder.

El-arbejde er ikke for amatører

Det er vigtigt, at du ikke begynder at udføre el-opgaver selv, som du ikke har ordentlig styr på. Du kan risikere at få stød, hvis ikke du griber opgaven korrekt an. Desværre kommer flere og flere mennesker på skadestuen, som følge af ulykker med elektricitet i hjemmet. Lad hellere Frandsen El hjælpe dig, så sikkerhed og regler overholdes. På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside kan du læse, hvilke el-opgaver du selv må udføre, og hvilke opgaver der kræver en autorisation for at måtte udføre. Hvis du er i tvivl, må du endelig kontakte os -  på  telefon 43 43 34 34, mandag til fredag fra kl. 07.00 - 15.00 (fredag dog til kl. 14.30), så vi kan finde den løsning, der passer dig bedst. Skulle du få brug for vores døgnvagt til en akut situation, står denne til rådighed på ​tlf.nr. 27 53 73 60 - og tast herefter 1.

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.