Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Varmepumper

Hos Frandsen El kan vi hjælpe dig med at passe på både miljøet og din pengepung -  med et varmepumpeanlæg!

En varmepumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. Selvom en varmepumpe bruger el, er den langt mere miljøvenlig og billigere i drift end almindelig elvarme. En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme et hus.

En varmepumpe kan som udgangspunkt anvendes i alle typer huse. Anlægget er på størrelse med et køleskab, og det kan f.eks. installeres i en kælder eller et bryggers. Ved luft-til-luft varmepumper er den største del af anlægget udendørs. Indvendigt sidder varme/blæse delen. Varmen, der produceres, sendes ud i et vandbåret system (luft til vand eller jord til vand-varmepumper).

Frandsen El er autoriseret installatør af varmepumper, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig og din bolig. Kontakt os på tlf.nr.  43 43 34 34 mellem kl. 07.00 og 15.00 (fredag dog 14.30), eller skriv til os på mail info@frandsen-el.dk

Hvis du vil læse mere om varmepumper, kan du, på Energistyrelsens hjemmeside, finde et godt udsnit af de bedste varmepumper på det danske marked. 

​Hvem er vi

​Frandsen El A/S

CVR: 25975693​

Adresser

​Sydvestvej 53, 2600 Glostrup​​

Højsletten, 2730 Herlev

Kontakt os

​Telefon: 43 43 34 34

Vagttelefon: 27 53 73 60

E-mail: info@frandsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.